Pravila Foruma

Go down

Pravila Foruma

Komentar by Slavisa on Wed Sep 29, 2010 4:03 pm

Dobrodošli na Forum klana Natural Talent...Kako bi bili još uspešniji i bolji, napravili smo forum na kome vas pozivamo da diskutujete o igricama ali i o drugim temama. Medjutim kao i svaki drugi Forum i ovaj Forum će imati neka pravila kojih ćemo morati svi da se pridržavamo, kako članovi tako i admini i moderatori. U slučaju ne poštovanja ovih pravila i kršenja, zadržavamo pravo da vaš account zamrznemo ili čak ako je to potrebno(nadam se da neće biti) isključimo u potpunosti.


1. Prvo što ćete kao novi član Foruma uraditi (posle čitanja ovih pravila) je da se predstavite ostalim članovima Foruma tako što ćete postaviti topic o sebi u sobi - Predstavljanje članova.

2. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova, osim na delovima Foruma gde je to dozvoljeno (SPAM soba). Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa Forumom u koji su postavljene, bice prebačene u odgovarajuću sobu (SPAM).
Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za političku scenu.

3. Zabranjeno je vredjanje drugih članova i pretnja istim.

4. Zabranjeno je kačenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadržaja i drugog materijala, koje nemaju veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično. Takodje je zabranjeno kačenje "strašilica", odnosno klipova ili animacija koje imaju svrhu plašenja gledaoca, bez dodatnog objašnjenja o kakvom se sadržaju radi.

5. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i Foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko Foruma.

6. Na Forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Izgovore da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.

7. U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vredjanje drugih članova Foruma. Pod vredjanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.

8. Zabranjen je bilo kakav porno sadrzaj u temama kao i postavljanje linkova koji predstavljaju reklamiranje.

Oni koji se ne budu pridržavali ovih pravila biće sankcionisani. Prvi put dobijate opomenu preko PM (Private Message), a drugi put dobijate ban na 3 dana...Sledeći prekršaj znači i zamrzavanje vašeg accounta ili brisanje istog.

Ove mere moraju se preduzeti iz razloga poštovanja svih ostalih članova koji dolaze na Forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

Slavisa

Posts : 9
Join date : 2010-09-29

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu